За нас

5 от 5 / 127 гласа

Уважаеми клиенти и посетители в онлайн магазин Podarisi.com собственост на "НИКРИ-2007" ЕООД с Булстат: 206327797, рег. по ДДС: BG206327797 имаме една главна цел и тя е да предоставим на нашите клиенти едно сигурно и спокойно пазаруване с нашите качествени и оригинални продукти с гарантиран и доказан произход! В дългогодишният ни опит с клиенти ние сме наясно, че няма по важно нещо от самият клиент, така че сме се съсредоточили в това клиента винаги да остане удовлетворен и спокоен от покупката си, като гарантираме с качеството, ниската цена, любезното обслужване, отстъпки за доставката, връщането, замяната и рекламацията на всеки един продукт, но запазвайки целостта му такъв какъвто е доставен от нас! Всяка поръчка в сайта има опцията "Преглед и Тест".Краси Първанова

  
2019-04-23 17:34:17

Тениските със щампи са със страхотно качество, както материята, така и самата щампа не е избеляла въобще. Аз поръчах от полиестерните тениски С274 бяла по мой дизайн. На всички които поръчват да знаят, че тениските си отговарят точно до сантиметър, както са го опоменали, поне моята беше с изключителна точност. Дано съм била полезна в избора на накой! :)


Нина Томова

  
2019-04-11 17:45:36

Страхотен сайт със страхотни дрешки,за четвърти път поръчвам на мен и на семейството ми.Жената по телефона е много мила и любезна,отговори ми на всички въпроси които имах.Това ми харесва в този сайт че,винаги ми звънят за да ме информират кога ще ми пристигне поръчката, също така ми харева разбирасе че имам вечна отстъпка при тях като редовена клиентка.Благодаря ви много че,сте толкова коректни и мили с мен и много много успехи ви пожелавам.


Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден