За нас

4.99 от 5 / 222 гласа

Уважаеми клиенти и посетители в онлайн магазин Podarisi.com, нашият екип има една главна цел и тя е да предоставим на нашите клиенти едно сигурно и спокойно пазаруване с нашите качествени и оригинални продукти с гарантиран и доказан произход! В дългогодишният ни опит с клиенти сме наясно, че няма по важно нещо от самият клиент, така че сме се съсредоточили в това клиента винаги да остане удовлетворен и спокоен от покупката си, като гарантираме с качеството, ниската цена, любезното обслужване, отстъпки за куриерската услуга, безпатната доставка до всяка точка на България за поръчки над 99,99 лв. В Podarisi.com получавате още -5% отстъпка за всяка ваша следваща поръчка. При нас връщането замяната и рекламацията стават лесно и бързо, единственото изискване е запазването на целостта на продукта, такъв какъвто е доставен от нас! Всяка поръчка в сайта има опцията "Преглед и Тест". 



Иван Димитров

  
2023-05-07 10:56:46

Много сте коректни във всяко едно отношение, малко са сайтовете, които персонално ти звънят за да те информират за всичко свързано с поръчаното и кога ще пристигне поръчката, да не говорим че някои онлайн магазин изобщо не си вдигат телефона за връзка. Супер сте!


Андрей Петров

  
2019-10-07 13:16:10

Търся мъжки ризи (4-6 бройки) ежедневни с размер 5-6ХL и с високо съдержание на памук. Ако имате,очакам Ваше предложение. С уважение,


Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден