За нас

5 от 5 / 225 гласа

Уважаеми клиенти и посетители в онлайн магазин Podarisi.com, нaшият има една главна цел и тя е да предоставим на нашите клиенти едно сигурно и спокойно пазаруване с нашите качествени и оригинални продукти с гарантиран и доказан произход! В дългогодишният ни опит с клиенти сме наясно, че няма по важно нещо от самият клиент, така че сме се съсредоточили в това клиента винаги да остане удовлетворен и спокоен от покупката си, като гарантираме с качеството, ниската цена, любезното обслужване, отстъпки за куриерската услуга, безпатната доставка до всяка точка на България за поръчки над 99,99 лв. В Podarisi.com получавате още -5% отстъпка за всяка ваша следваща поръчка. При нас връщането замяната и рекламацията стават лесно и бързо, единственото изискване е запазването на целостта на продукта, такъв какъвто е доставен от нас! Всяка поръчка в сайта има опцията "Преглед и Тест". 



Иван Димитров

  
2023-05-07 10:53:49

Много сте коректни във всяко едно отношение, малко са сайтовете, които персонално ти звънят за да те информират за всичко свързано с поръчаното и кога ще пристигне поръчката, да не говорим че някои онлайн магазин изобщо не си вдигат телефона за връзка. Супер сте!


Краси Първанова

  
2019-04-23 17:34:17

Тениските със щампи са със страхотно качество, както материята, така и самата щампа не е избеляла въобще. Аз поръчах от полиестерните тениски С274 бяла по мой дизайн. На всички които поръчват да знаят, че тениските си отговарят точно до сантиметър, както са го опоменали, поне моята беше с изключителна точност. Дано съм била полезна в избора на накой! :)


Нина Томова

  
2019-04-11 17:45:36

Страхотен сайт със страхотни дрешки,за четвърти път поръчвам на мен и на семейството ми.Жената по телефона е много мила и любезна,отговори ми на всички въпроси които имах.Това ми харесва в този сайт че,винаги ми звънят за да ме информират кога ще ми пристигне поръчката, също така ми харева разбирасе че имам вечна отстъпка при тях като редовена клиентка.Благодаря ви много че,сте толкова коректни и мили с мен и много много успехи ви пожелавам.


Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден